Resultaten voor moderne badkamers

Moderne badkamer Van Boven moderne badkamers.
In de moderne badkamer zijn rust en ruimte perfect in balans. Moderne badkamers kenmerken zich door strakke lijnen en een rustige uitstraling. Deze minimalistische basis combineert uitstekend met bijzondere materialen als Corian, natuursteen, rvs, glas of chroom. Daarbinnen zijn allerlei kleurcombinaties mogelijk.
De badkamer modern inrichten met 7 gouden tips Makeover.nl.
Een veel voorkomend idee is het aanbrengen van planten en groenwanden in badkamers. Zeker als je een regen of grote stort douche in je badkamer wil, wordt het regenwoud effect nog meer vergroot door planten. Wat is er luxer dan een douche voor twee personen? Vind je het fijn om samen te kunnen douchen dan is het een uitkomst om twee douche koppen te installeren. Op deze manier heb je beide alle ruimte en douche je toch lekker samen. Zou jij een moderne badkamer willen?
Moderne badkamers Jan van Sundert Etten-Leur.
Moderne badkamers zijn tijdloos en dit spreekt dan ook een hoop mensen aan. De strakke lijnen, het materiaalgebruik en de kleuren zorgen ervoor dat een moderne badkamer past bij iedere interieurstijl. In de showroom van Jan van Sundert staan dan ook zeer veel moderne badkamers opgesteld.
Moderne badkamer Voorbeelden inspiratie Slimster.
Hoe ziet een moderne badkamer eruit? Er is niet één soort moderne badkamer. Je hebt de keuze uit Scandinavische, minimalistische badkamers of badkamers met een industriële uitstraling. Moderne badkamers hebben altijd enkele dingen gemeen; een tijdloze uitstraling, vormgegeven door strakke lijnen.
Modern Showroom Van Wanrooij.
Van Wanrooij Warenhuys wordt beoordeeld met het cijfer 7.9 van 10 op basis van 300 reviews! Volg ons op social media. Volg onze updates, vacatures, wedstrijden en meer op de social media kanalen van Van Wanrooij. Copyright 2018 van Wanrooij.
Gerealiseerde badkamers De Jong Sanitair.
Deze strakke en moderne badkamer is van ontwerp tot montage volledig gerealiseerd door De Jong Sanitair Tegelspecialist. ONTSPANNING MET CLEOPATRA De Cleopatra stoomfunctie in de douchecabine zorgt voor extra. RUIMTELIJK EFFECT Het prachtige badkamermeubel en de inloopdouche springen bij deze badkamer direct in het oog.
Moderne badkamers Aart van de Pol.
Bij Aart van de Pol treft u een ruime showroom vol inspiratie en complete badkameropstellingen. Dus of u nu kiest voor een stijlvolle, moderne of functionele badkamer, bij ons vindt u het. Wij streven er naar om uw verwachtingen te overtreffen.
Moderne badkamers: Inspiratie foto's' en tips.
WELKE ELEMENTEN VORMEN EEN MODERNE BADKAMER? Bij een moderne badkamer denken we meteen aan afgelijnd meubilair en strak, wit sanitair. Geen plaats voor overbodige accessoires en rondslingerende bussen shampoo. Moderne badkamers zijn clean en hygiënisch. Alle spullen krijgen een plaatsje waardoor een moderne badkamer gemakkelijk te onderhouden is.

Contacteer ons