Op zoek naar design badkamers breda?

Design Badkamers: Exclusieve Badkamer Nelemans.
Nelemans Badkamers Design Badkamers. Kies uw product. Een design badkamer is exclusief met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de materialen. Het is een uniek concept op basis van de visie van de ontwerper. Oftewel het geeft een speciaal, onderscheidend karakter aan uw badkamer, iets wat u niet bij anderen zult treffen.
Badkamers Breda Qasa.nl.
Design Sanitair Shop. Fred van Malsen Badkamer en Keukenmontage. Toon alle badkamerzaken in Breda op kaart. Over badkamers Breda. In het Brabantse Breda vindt u op de woonboulevard Breda XXL vestigingen van de badkamerzaken Grando Keukens Badkamers en Brugman Keukens Badkamers.
Fors-design Breda Qasa.nl.
Fors design stijlvolle badkamers. Er zijn nog geen gebruikerservaringen over Fors-design. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze. a Showroom Breda op afspraak, Grintweg 13, 4823 ZC Breda, mob 06 19 21 29 59. Meer bedrijven voor badkamers in Noord-Brabant.
Curatoren.nl Faillissement Design Badkamers Breda B.V.
Op 10-10-2017 is Design Badkamers Breda B.V. door de rechtbank in staat van faillissement verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F 17 376. Design Badkamers Breda B.V. heeft als activiteit-en groothandel in sanitaire artikelen en sanitair installatiemateriaal.
Faillissementsverslag Design Badkamers Breda B.V. Faillissementsverslagen.com.
Faillissementsverslag Design Badkamers Breda B.V. Op 07-11-2017 is het faillissementsverslag met kenmerk 02_zwb_17_376_F_V_01 gepubliceerd, dit verslag is opgemaakt door de curator inzake het faillissement van Design Badkamers Breda B.V. Alleen geregisteerde abonnee's' van Faillissementsverslagen.com hebben toegang tot de volledige details van het dossier.
Design Badkamers Breda B.V. BREDA Oozo.nl.
is gevestigd op Laagsteen 2 te BREDA en is actief in de branche Groothandel in sanitaire artikelen en sanitair installatiemateriaal. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 64673545 en is gelegen in Steenakker in de gemeente Breda. Bij Design Badkamers Breda B.V.

En er staat ook niets in de algemene voorwaarden dat Claudia verplicht is tegels via Design Badkamers te kopen. Toch wil Design Badkamers Utrecht niet eerder beginnen met de werkzaamheden. Claudia heeft het gevoel met de rug tegen de muur te staan: haar natuurstenentegels zijn besteld maar Design Badkamers wil ze niet inbouwen.
Faillissement Design Badkamers Breda B.V. crediteurenlijst.nl.
Stap 02: Gegevens vordering. Stap 03: Bevestiging gegevens. Design Badkamers Breda B.V. Naam: Design Badkamers Breda B.V. Adres: Parallelweg 33. Datum uitspraak: 10-10-2017. Insolventienummer Rechtbank: F.02/17/376 Rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Breda. Curator / bewindvoerder: mr. Soort insolventie: faillissement. Verslagen: Verslag: 07-11-2017.

Contacteer ons