Resultaten voor kleine moderne badkamer

Badkamer inrichten: 10 praktische tips Douche Concurrent.
Gebruik lichte en neutrale kleuren. De kleur in de badkamer is één van de belangrijkste elementen in deze kleine ruimte. De kleur bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling van de badkamer, maar ook hoe groot de badkamer lijkt.
Kleine badkamers bij Baden ontwerpen wij uw droombadkamer.
Dankzij de T-wand in de kleine badkamer kunt u in een minimale ruimte een douche, brede wastafel en een toilet met privacy creëren. En kiest u voor het exclusieve Baden badkamermeubel dan heeft u ook direct opbergruimte in uw kleine badkamer.
37 Stijlvolle Badkamer Ideeën op MakeOver.nl Makeover.nl.
Met een wit en grijs kleurenschema gecombineerd met natuurlijke houten accenten creëer je een minimalistische, moderne en aangename sfeer in de badkamer. Badkamer Idee 15: Flower power. Wil je graag de sfeer wat opvrolijken in je badkamer? Grote decoratieve bloemen en bloempatronen kunnen de badkamer een vrolijke en gezellige sfeer geven. Let op dat de bloemen niet té groot zijn ten opzichte van de ruimte. Badkamer Idee 16: Eenvoud in een kleine badkamer.
Badkamer inspiratie Sanidirect.nl. Sanidirect. Trustpilot reviews. Trustpilot reviews.
Tegenwoordig kun je alle kanten op wanneer het om design en kleur gaat. Of je nu een voorkeur voor een strakke, moderne badkamer hebt of liever wast en plast in een klassiek badvertrek met een landelijke look; door te kiezen voor een uitgesproken stijl en vormgeving komen badkamers tot leven.
Badkamers 4500m2 Showroom Beste Prijs/ Kwaliteit Jan van Sundert.
Deze praktisch, kleine badkamer is zeer geschikt wanneer u op zoek bent naar opstelling voor een kleine oppervlakte. De hoekdouchecabine en het badmeubel nemen weinig ruimte in beslag maar door het gebruik van verticale planken, oogt deze badkamer toch ruim.
De moderne badkamer: strakke lijnen en veel ruimte Douche Concurrent.
De tijdloze stijl is ook ideaal voor de kleine badkamer, aangezien het de ruimte echt groter laat lijken. Wilt u graag een moderne badkamer maken? Bij Douche Concurrent vindt u een groot assortiment aan sanitairproducten. Kijk bijvoorbeeld bij onze ligbaden en dubbele wastafels, perfect voor de moderne badkamer.
moderne-badkamer-in-bathmen.
Moderne badkamer in Bathmen. Badkamerspecialist Aart van de Pol in Bathmen, vlakbij Deventer, heeft recent een nieuwe badkamer gemaakt in een woning in Bathmen. De klant wilde graag een ruime inloopdouche, voldoende opbergruimte en een toilet. De totale badkamer moest een natuurlijke uitstraling hebben.
De 10 mooiste kleine badkamers.
Deze kleine badkamer is donker, mysterieus, compact en super aantrekkelijk vanwege zijn bijzondere kleurschema. Waar we badkamers meestal kennen in al hun witte en sprankelende glorie, zien we hier zijn zwarte tegenhanger. Let vooral ook even op de speciale LED-verlichte wasbak die een futuristische vibe in de badkamer brengt.

Contacteer ons