Meer resultaten voor luxe badkamers

Badkamerdroom, inspiratie voor moderne badkamers Hansgrohe Nederland.
Bent u gefascineerd door moderne architectuur, open ruimtes en een ruime opzet, waarbij ook de badkamer vrij uitzicht biedt over de daken van de stad? Deze lifestyle kan bijzonder goed worden gerealiseerd in een penthouse of loft de badkamer ligt in deze droomwoning slechts een paar passen verwijderd van terras en zwembad.
Sjartec luxe badkamers, wellness, tegels en baden.
Sjartec is specialist in het ontwerpen en leveren van. exclusieve badkamers, tegels en wellness ruimtes. Maak een afspraak met onze interieurarchitecten. Luxe badkamers geborsteld koper., Particulier / Referenties. Particulier / Referenties. Wellness ensuite badkamer. Particulier / Referenties. Minimalistische badkamer met.
Exclusieve keukens en badkamers Van Boven keukens en badkamers.
Exclusieve keukens en badkamers als verrijking van het echte leven. Van Boven ontwerpt exclusieve keukens en badkamers, die naadloos aansluiten bij uw levensstijl. We creƫren oplossingen voor het echte leven, door praktijk en schoonheid te combineren. Topkwaliteit, mooi design en bijzondere materialen vormen de basis voor onze ontwerpen, maar de inspiratiebron bent u. Want design is mooi, maar een nieuwe keuken of badkamer krijgt pas echt betekenis als hij past in uw leven. De keuken is het hart van het huis, wordt vaak gezegd. Wat dat precies betekent, is voor iedereen anders. Misschien kookt u er elke avond voor een heel elftal, misschien drinkt u er vaker een wijntje met vrienden. De beste keuken is er een die u past als een maatpak. Optimaal afgestemd op uw wensen, uitgevoerd in de stijl waar u van houdt. Van Boven levert exclusieve keukens in allerlei stijlen; van modern design tot klassiek, van landelijk of robuust tot creatief maatwerk. De keuken is het hart van het huis, wordt vaak gezegd. In een mooie badkamer komt u tot rust. De combinatie van stilte, warmte en luxe voelt voor ieder mens als pure verwennerij.
Luxe Badkamers Lindom Badkamers.
En als u dacht dat onze luxe badkamers niet beter konden, dan heeft u het bij het verkeerde eind. Want tegenwoordig kan douche gecombineerd worden met bruinen. Een van de nieuwste technologieƫn op het gebied van luxe badkamers is de Sunshower.
Luxe badkamers Bad Body.
De luxe badkamers van BadBody worden onderscheiden door verschillende samenstellingen. De luxe badkamers zijn altijd voorzien kwalitatief hoogwaardige producten. Dit zijn design badkamers en trendy badkamers voor een aantrekkelijke prijs. Luxe badkamers van BadBody. De luxe badkamers kun je geheel naar eigen smaak samenstellen.
EXCLUSIEVE ITALIAANSE BADKAMERS AGAPE, BOFFI, EFFEGIBI.
Deze luxe high-end badkamers van Italiaanse makelij zijn ontworpen door bekende ontwerpers als Patricia Urquiola en Piero Lissoni. Noctum is een veelzijdige en allround ontwerpstudio voor hedendaagse luxe interieurs met een Italiaans accent. Noctum werkt aan de turn-key totaalinrichting van woningen, winkels, kantoren, horeca etc.
Luxe badkamers Prestige Sanitair.
Profiteren van luxe badkamers omvat meer dan de keuze voor design sanitair waar u zich prettig bij voelt. Ook een vakbekwame, tot in de puntjes verzorgde plaatsing en afwerking zijn belangrijk om echt het maximale te halen uit luxe badkamers.
Luxe badkamers / badkamershowroom De Eerste Kamer.
Wie wil er nou niet genieten van een luxe badkamer waarin alles aanwezig is om ontspannen te kunnen baden en douchen? Laat u in onze badkamer showroom inspireren door de originele badkamer opstellingen. Want dan proeft u direct onze liefde voor luxe badkamers.

Contacteer ons